01. Zpravodaj

21.06.2008 10:41

NETOPÝR 2008

Připravujeme noční bloudění o jedné sobotní letní noci po lesích a stráních "NETOPÝR  2008". Datum upřesníme na požádání v mailu. Místo konání bude pravděpodobně na osadě "Suletice".  Dopravu zajišťuje ČSAD přímo na místo srazu.  Zúčastnit se může kdokoli od 15 let do 100 let. Přihlásit se můžete buď osobně na slezinách u Vlčice nebo u George Foxe,  nebo můžete zaslat mail na adresu: morticie@seznam.cz.

- Vlčice-

 Playspot v Plzni

 Všem vodáckým příznivcům ahoj!
  Vodáci z celé ČR mají na dosah nový vodácký cvičný terén. Díky velkému úsilí vodáků z TJ Union Plzeň se podařila významná věc! V Plzni v blízkosti Kalikovského mlýna může vzniknout cvičný playspot a vůbec místo, kde se vodáci budou moci naučit a procvičit vše potřebné pro jízdu na divoké vodě a samozřejmě i soutěžit. Už dlouho jsme nebyli tak blízko něčeho, pro vodáky, tak významného. STAVEBNÍ POVOLENÍ MÁME!
Tímto oslovujeme širokou vodáckou veřejnost. Víme, že ne všichni se zajímáte o vodní rodeo, ale víme, že všichni jezdíte nějakým způsobem na vodě nebo máte k vodáckému sportu blízko a my doufáme, že všichni vodáci táhnou za jeden provaz. Pro uskutečnění této akce potřebujeme získat 650 tis. Kč. Jednotlivci již přispěli částkou 155 tis. Kč a další příspěvky docházejí. Z toho je patrné, že se celá akce těší významné podpoře vodácké veřejnosti. Přesto může každý pomoci!  Proto si vás dovolujeme požádat o sponzorský příspěvek (dar či jiná forma příspěvku, kterou budete moci dát do nákladů) na výstavbu nového playspotu v Plzni. Číslo účtu pro příspěvek na tuto akci je: 276227513/0300 variabilní symbol: 6666. Krátká prezentace připravovaného playspotu (3.9 MB, MS PowerPoint) Co v případě vašeho případného zájmu nabízíme: umístění vašeho odkazu na vaše internetové stránky do sekce odkazů na www stránkách vodáckého oddílu TJ Union Plzeň (trvalé umístění), zobrazení Vašeho reklamního banneru (468x60pix) na titulní www stránce vodáckého oddílu (náhodné zobrazení s ostatními bannery po dobu min. 1 roku),  umístění reklamních poutačů při budoucích závodech a akcích na playspotu, při významnější finanční podpoře může playspot ve svém označení nést název vaší firmy, zápis v seznamu sponzorů playspotu uveřejněný na www stránkách vodáckého oddílu TJ Union Plzeň.

Věříme, že vás naše nabídka oslovila a že pomůžete libovolnou částkou při vzniku nového vodáckého sportoviště v Plzni. Už dlouho vodáci v Plzni o něco podobného usilují - pojďme si to splnit! V případě Vašich doplňujících dotazů, projednání formy příspěvku apod. oslovte, prosím, předsedu vodáckého oddílu TJ Union Plzeň Jirku Mrkose, email: mr.kos@volny.cz tel. 602 948 338

Za vodácký oddíl TJ Union Plzeň děkují za pozornost a těší se na možnou spolupráci

    Jiří Král - Králík, člen oddílu a administrátor www stránek vodáckého oddílu
    Jiří Mrkos - předseda vodáckého oddílu a TJ Union Plzeň
    www.vodacitjunion.cz
    zdroj: https://www.vodak.zlin.cz

 

Z VAŠEHO PERA...

Rádi uveřejníme Váš příspěvek. Kontakt na redakci:

Vlčice: magica@seznam.cz

Merlin: marekvenclicek@gmail.com

Frenky: evita.argentina@seznam.cz

Míňa: m.tresta@seznam.cz

Předem moc děkujeme

- Redakce -