07. Trampové na netu

21.06.2007 00:26

  Trampské osady    "A"

T.O. Alaska - 1985 - Bratislava

Vtedy sa štyria kamaráti zo základnej školy dohodli, že si založia trampskú osadu.Ako prví členovia boli bratia Leo a Dlhý, kamarát Karol a šerifom sa stal Lofaj. Starajú sa o studničky a lesné chodníky v Malých Karpatoch a zúčastňujú sa rôznych brigád v lese.  

 T.O. Arkansas - 1989 - Ústecko 

Najdete tu fotografie z námi navštívených akcí, vandrů a slezin, a pokud možno i jakýsi výpis míst a akcí na která se chystáme a tudíž se tam můžeme i setkat. Máte li pocit, že bychom byli na vašem potlachu nepostradatelní, můžete nám napsat tady, nebo na přiložené maily. Po našem přestěhování přibyde i poštovní adresa. Věřte, že máme radši klasická papírová zvadla s vůní dob minulých.    

T.K. Arien - 1987 - Brno

Zdravíme vás a doufáme, že se vám naše stránky budou líbit a že se tu zase někdy zastavíte. Co zde najdete? Něco málo o nás a našem T. K., fotky a informace z našich akcí a jejich kalendář (například Burčákový turnaj, Sázava Stvořidla nebo Letní oheň) a mnoho dalšího. Pořádání různých akcí např. Burčákový turnaj atd. 

T.O. Albatros - 1931 - Ostrava

Jako osada jsme vznikli v roce 1931 na okraji Ostravy. K osadnímu životu Albatrosu od počátku patřil zpěv. S rozmachem trampingu a trampské písně byla osada Albatros zvána na potlachy po celé republice, máme za sebou četná vystoupení u mnoha ohňů, na různých festivalech až po celostátní Porty a pražskou Lucernu. K oslavám osady 70-ti let v roce 2001 jsme si nadělili skromný hudební nosič, který byl situován do čtyř hudebních období, kdy skupina Albatros Ostrava působila v různém složení. Po roce 1977 se ujal vedení trampské skupiny Albatros Alonso Pořízka.  V současné době je šerifem Ludmila Pořízková a hrajeme ve složení Mili, Ferry, Fred, Alda, Šaman.


zdroj: https://www.kftp.cz/archiv/sato.asp
-Vlčice-